Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: március, 2011

Konyha, bútor tippek

Natúr minimál.. Fényes fehér és matt sötét front felületek, eltérő fogantyúkkal.. Üveg hátfal, fényes fehér frontok.. Fehér - fém.. Country stílus, natúr fával.. Country frontok, minimál bútor elemek.. Egyszerű natúr fa bútor, márvány pulttal.. Világos fa, fehérrel.. forrás Markáns, sötét fa bútor, vastag munka pulttal.. Neked melyik tetszett?

Csempék a nagyvilágból

jópofa a görögös színek, kék a fehér virágokkal.. csillogó fekete.. mint egy palaburkolat.. szépek a hatalmas méretű padlócsempék,  de itt a lépcső és a vörös fal tetszik igazán:) fa hatású.. arany, mintha mozaik lenne.. a padló csempe, jól utánozza a megkopott fa burkolatot.. Klasszikus, romantika.. Architekt.. A Joop új kollekciójából.. nyomott mintás..  szolíd csíkos.. képek forrása itt a kedvenc virágos.. Te melyiket tudnád otthonodban elképzelni?

Kis házikó a hegyekben

Kívül rusztikus, belül minimal Hálószoba, üveg fallal, kicsit puritán.. Üveg, márvány, fém.. A felső szint, egy térben a konyha étkező, pihenő..  Érdekes a konyha megoldása a több mint tíz méter hosszú pulttal A lépcsőházban láthatjuk, hogy maga a konyhapult mellvédfalként is szolgál.. Érdekes megoldás.. képek forrása itt  Kívül meleg, belül hideg.. Így kívülről látva, Te hogy képzelnéd el a házikót belül?

Wellness a tusolóban, érdekességek

 Virágsziromból vízesés. A tusolófej akrilból készült. Nagyon egyedi. A Clearshower-től. Kényelmes kétszemélyes tusoló, 100x180 cm. Kaldewei-től. A Grohe új generációja. Lyukas zuhanyrózsa. Hoppá, tóparton, kacsákkal. Kényelmes szabadtéri zuhanyzó. Loom-living terméke. A Hansa újdonsága. Gyönyörűen kialakított zuhany panel. A minimál wellness-oázis. Egyszerű letisztult formák. A Bettefloor gyártja. képek forrása itt Eső Zucchetti-től. Az 50 cm átmérőjű króm fejből vízesésként zúdul a víz.

Miért fontos a jó alaprajz?

Akár csak egy szobát akarunk átrendezni, akár egy egész házat átépíteni, mindenkor fontos, hogy egy jó berendezési alaprajzunk legyen, hiszen ez az alapja a további tervezési feladatok elvégzésének. ha az alaprajz rendbe van téve, már sokkal könnyebb a további kidolgozásokra figyelni. A tervezés további részleteit megtalálod itt  a tervezés menüpont alatt. Egy átépítés tervezése előtt, pl. egy társasházban, meg kell néznünk, hol mennek az épületben a strangok (ezek azok a helyek ahol a vezetékek víz, szennyvíz futnak) amiatt, ha a fűrdő, konyha helyiségek elhelyezését megváltoztatjuk, ezekhez kell mérni az új helyszíneket. Meg kell nézni a tájolást, a fényviszonyokat, az ablakok elhelyezkedését. Ha falat bontunk, minden esetben meg kell győződni róla, hogy nem teherhordó a fal. Szükség esetén statikus szakember segítségét kell kérni. Sokrétű tervezési feladat, az igényeknek megfelelően a legjobb alaprajzot kialakítani. forrás itt Egy jól átgondolt berend