2010. november 19., péntek

Segítség, hogy kezdjem!


Mielőtt elkezdjük a felújítást, építkezést, egyáltalán neki állunk a tervezésnek, a legfontosabb dolog, hogy átgondoljuk, mit is szeretnénk. Át kell gondolnunk életvitelünket. Lehetőség szerint folyamatosan jegyzetelve.


Helyiségenként gondolkodni kell azon, mi a fontos számunkra a leendő otthon kialakításában. Ez azt jelenti, hogy jegyzetfüzettel a zsebünkben szánjunk időt arra, hogy írjuk le szokásainkat, mit tartunk fontosnak a helyiségek kialakításánál. Időközben talán még magunkat is jobban megismerjük általa. 


Ez lehet,hogy heteket vesz igénybe, de érdemes rászánni az időt az elején, mert ez lesz az alapja annak, hogy testreszabott, a legszebb és a legkényelmesebb otthonban élhessünk azután!
képek

Következő bejegyzéseimben írok arról, mire is gondoltam. Készül egy kis inspiráció a további gondolkodáshoz.

2 megjegyzés:

 1. Várom az inspirációt!
  Lehet először életemben én is nekiállok alaposan tervezni:)
  Illetve egyszer már volt hogy alaposan átgondoltam egy felújitást, napokig sőt hetekig terveztem,és miután elkészült,nagyon jól éreztem magam otthon, és mindennap szemet gyönyörködtető látvány volt mikor körülnéztem a lakásban.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Névtelen!
  Az inspirációkban arra gondoltam, hogy pár kérdést feltéve tudom inspirálni a kedves olvasót arra, hogy tényleg érdemes a felújítás vagy építkezés előtt időt szánni magunkra, hogy átgondoljuk mit akarunk, hogy és hol érezzük jól magunkat. Ezeket a "Nézzük helyiségenként..." kezdetű bejegyzésekben olvashatjuk. Gratulálok a jól sikerült felújításnak! Szerintem is így kell csinálni:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...