2011. január 18., kedd

SZÍNEK és stílusok, Vidéki
Kúriák, vidéki nyaralók, tanyaházak népies berendezésű tereinek általában fehér a fala. Az egyszerűséget, tisztaságot, természetességet jelenti a fehér fal. És többek között praktikus is.


Ha pl. a kemence füstjétől piszkos lesz, gyorsan és olcsón át lehet meszelni.A fából készült, faragott bútorok barna színe mellé a kézzel szövött, hímzett textilek visznek egy kis színt a puritán enteriőrbe. A kézimunkákban leggyakrabban az alap színeket használják; a pirosat, kéket és zöldet.

képek forrása itt

7 megjegyzés:

 1. szia Móni, hozzám ez a stílus áll a legközelebb, mondjuk már lassan a családom és a barátaim agyára megyek vele, hogy szép lassan fehér lesz minden a házban (és country stílusú) ... : ) Most éppen az előszobát alakítgatom és virágmotívumokat festek az ajtófélfákra.

  VálaszTörlés
 2. Ügyes vagy, sok sikert hozzá! Azért nem baj, ha a család többi tagjával is megszeretteted a country stílust, hogy eggyütt örülhessetek a változásoknak:)) Ha elkészültél az ajtófélfával, küldhetsz fotót:) Az elérhetőségemet fent a Kérdezz-Felelek oldalon találod:)

  VálaszTörlés
 3. Köszi, küldök majd képeket, most még az egyikről le kell égetni a festéket (épp ebben a nagyon " szórakoztató " stádiumban vagyok), de a másik már majdnem kész van. A country stílussal nincs semmi gond, az mindenkinek bejön szerencsére, a fehéret találják néha kicsit soknak... ezért próbálom pl. textilekkel ellensúlyozni a túl steril hatást. Majd Te megmondod, hogy sikerült! : )

  VálaszTörlés
 4. Biztos gyönyörű lesz, várom a képeket:))

  VálaszTörlés
 5. Szia Móni nagyon tetszik a Provence stílus.most festettem át sz előszobában a lambériát fehére,és vissza koptattam csiszolással nekünk nagyon tetszik és persze a kiegészítők is nagyon mennek hozzá majd rakok fel képeket.

  VálaszTörlés
 6. Kedves Móni már vannak képek csak sajnos nem tudom hogyan kell az oldalra felrakni vagy hova küldjem várom a segítségedet. köszönöm szépen.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...