Ugrás a fő tartalomra

Átépített falusi ház..




A házikó utcafrontja.
Egyszerű letisztult homlokzat és bejárat..



A modern konyha, hatalmas ablakokkal..



Nagy tér, az étkezőben..



Nappali, és a könyvespolc..



Építésziroda a tetőtérben..



Nappaliból a kertbe..



Alaprajzi részlet..
(A piros a régi falakat ábrázolja)


Szereted a nagy tereket?



Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Kis konyha 12 nagy ötlettel..

Ha kicsi a konyhánk akkor se keseredjünk el. Sokszor a legabszurdabb terekből születnek a legötletesebb és egyedibb megoldások. A hármas alapszabályt már biztosan ismeritek. Hűtés - mosogatás - főzés. Ha lehetséges tartsuk meg. Azonban van olyan helyzet, hogy nem tudjuk átrakni a kiállásokat, vagy olyan pici a konyha, hogy úgyis minden kéznél van.    1 .  Ebben a pici részletben az oldalfalakon a keskeny polcok nagyon praktikusak. Jó megoldás a lelógó lámpatest. Bár ennél figyelni kell, hogy, ha nyíló az az ablak nyitható is maradjon.     2 .  Azzal, hogy a felső szekrények fehér színt kaptak, megoldott a tárolás, de mégsem nyomja össze a teret. Az alsó bútor pasztell színe adja meg az otthonos hangulatot.     3 .  A pultlap mélyítésével, ha felülősen is, de az étkezés megoldva. Ezt főleg olyan konyhákban érdemes alkalmazni, ahol az étkezési szokásoknak megfelel. Pl. csak reggelire és esetleg vacsira étkezik otthon egy fiatal pár, vagy egyedülálló hölgy.   

FELÚJÍTUNK, de mi legyen a sorrend?

Kinek mikor kell jönni? Felújítás során sok szakember megfordul leendő szebb otthonunkban:) Ahhoz, hogy ne legyen kavarodás és káosz, előre fel kell készülnünk. Meg kell szerveznünk, hogy minden szakember  a megfelelő időben érkezzen és a munkájában ne legyen zavaró tényező. Ez alatt azt értem, hogy ne legyen csúszás az előző szakterülettel, ami a másik munkáját hátráltatja, vagy akadályozza. Persze közbe jöhetnek nem várt események, de ha felkészültünk, ezeket is jobban tudjuk kezelni:) Elengedhetetlen egy ütemterv készítése. Ezt a következőképpen csináljuk: Készítsünk egy táblázatot. A bal oldalra egymás alá írjuk be az adott szakmákat, lehetőleg a munkák sorrendje szerint. Készítsünk akkora rubrikát, hogy a szakember nevét és telefon számát is be tudjuk írni. A felső sorba pedig az idő kerül napokra vagy hetekre lebontva. A táblázat középső rubrikáiba színes filccel jelöljük vízszintes vonallal, hogy ki mettől meddig dolgozik. Így átláthatjuk a munkafolyamatokat, és hogy mel

Egykori pályaudvar épülete, nyaralóként

Íme a környezet a sínpárokkal.. Hatalmas terem, mintha múzeumban lennénk.. Étkező, kandallóval.. Na de a többi.. Fent a galérián.. Ebből a megvilágításból barátságosabb.. Fa, minden fa.. A nappali igazán bájos, vidékies lett.. Színházban járunk? Nem, csak a hálószoba van elszeparálva.. forrás A fürdő, sok fával egyszerű vonalakkal.. Mit szólsz hozzá?