2010. december 7., kedd

Alaprajz, ez az alapja mindennek!

Akár építkezünk, akár felújítunk, az alaprajz, majd a berendezési alaprajz elkészülte lesz az alapja a további tervezési feladatoknak. Átalakításnál és építkezésnél is meg kell nézni az adottságokat, hogy tudunk az adott terekből mégtöbbet kihozni az igényeknek megfelelően.
Erre volt jó, hogy feltérképeztük magunkat mik az igényeink. Több kis helyiség, vagy nagyobb terek, esetleg több funkciót befogadó terek. Ezen már túl vagyunk, úgyhogy belevághatunk. 
Mindig jó, ha több változat készül. Így a kiválasztott tervvel lehet továbbmenni. Akár a tervek összemosásával is elkészülhet a testreszabott alaprajz.
A fenti tervekkel is azt szeretném bemutatni, mennyi lehetőség rejlik egy lakásban. Ez a lakás egy szingli lány vagy akár egy fiatal házaspár lakása is lehet. Itt ahogy látjuk négy verzió készült, ebből ki lehet választani akár helyiségenként is a leginkább megfelelőt.
Vannak elképzeléseink, mégsem tudjuk, hogyan tovább? Végre tisztán szeretnénk látni, mi számunkra a legjobb megoldás, ezért felvesszük a kapcsolatot. Klikk ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...