2010. december 8., szerda

Karácsonyi tippek gyerekszobába
Nagyon édes dolgokkal lehet a gyerekszobákat is karácsonyi díszbe öltöztetni. Készíthetünk falra akasztható adventi naptárat. Na ennek itt fönt én sem biztos, hogy már nekiugranék:)Ötletes kis ajándékokkal tömhetjük meg a fából készült akasztóra felaggatott csizmákat.


Párnákkal, ágytakarókkal, fali képekkel, kisebb dísztárgyakkal színesíthetjük a gyerekek szobáját, az ő nagy örömükre.Náluk is elhelyezhetünk girlandot, és polcokon aranyos tárgyakatgyerekszobafotók

Ma már sokaknak van kandallója, amit ugyancsak nagyon ügyesen feldíszíthetünk, akár az otthon található dolgokkal is. Leleményesség! Mindenki számára egyedi csizmával, az egyszerűbbek is jól mutatnak. Remélem sikerült kedvet csinálnom a díszítéshez:)


2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon aranyos, nem is gondoltam, hogy te is szereted ezt a stílust. Most így Karácsony tájt több a karácsonyos ötlete az embernek, így összegyűjtöm már most, mi kerüljön jövőre a fa alá :) A gyerekek tényleg nagyon oda vannak az ilyen külsőségekért, úgyhogy jövőre varrni fogok négy ilyen kis patchwork csizmácskát. Köszi a tippeket! Jó blogolást :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, nekem is tetszik ez a stílus, bár igazából gyerekszobába és hétbvégi házba tudom elképzelni.
    Sok sikert a csizmácskák varrásához jövőre! és köszi:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...